Boon@Home
35,10,0,50,1
25,600,60,1,3000,1000,25,2000
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,1,0,1,40,15,5,2,1,0,20,0,1
Plaats
Plaats

Uniek en leuk winkeltje in Lichtaart
Specialiteit : Ambachtelijke pralines
Maar bij Christel kan je ook terecht voor:
Snoep, snoeptaarten, Balonnen,Geschenkmandjes, unieke cadeautjes voor de jonggeborenen.
En uiteraard : Suikerbonen en geboortekaartjes

Christel
Christel
Doopsuiker
Doopsuiker

De website “boonathome.be” en de daaraan gekoppelde webshop werden gemaakt door de firma andan. Deze is gevestigt te Dendermonde en ingeschreven in het handelsregister Dendermonde onder het nummer……….

De gegevens ;

naam -  andan

adres -  Gasthuisstraat 90 – 9200 Dendermonde

telefoon -  0468/11 20 38

mail - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze firma houdt GEEN gegevens van klanten bij en dienen zich ook nergens in te loggen.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt andan.be gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoon- en faxnummers, uw e-mailadres). Andan.be gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van koffieenboon.be van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht koffieenboon.be rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij Koffie en Boon t.a.v. Willems Christel, Paterstraat 30, 2300 Turnhout of per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp “Adresregistratie”. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren. Wij wensen wel op te merken dat uw gegevens na het versturen van de bestelling gedurende 15 dagen worden bewaard om nadien defenitief te verwijderen.

PRIVCACYBELEID VAN BOON@HOME>

 Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die BOON@HOME> verwerkt.

Indien je klant wordt van BOON@HOME> en persoonsgegevens aan BOON@HOME> verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit Privacybeleid te verwerken.
Wij adviseren je om het Privacybeleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

1. Verantwoordelijke 
Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
BOON@HOME Paterstraat 30A bus 1 – 2300 Turnhout. De functionaris is bereikbaar via, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 014/739049. 

2. Welke gegevens verwerkt BOON@HOME en voor welk doel


E-mail berichtgeving (opt-out):

BOON@HOME> gebruikt je naam en e-mailadres om haar e-mail nieuwsbrief met informatie over  koopjes en andere interessante informatie te kennen te geven.  Afmelding voor deze mailings is te allen tijde mogelijk via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 3. Bewaartermijnen

BOON@HOME> verwerkt en bewaart je persoonsgegevens gedurende de duur van je laankopentot maximaal een jaar na afloop van de aankoop. Aansluitend  worden de persoonsgegevens vernietigd.

4. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

5.1     Via de ledenadministratie van BOON@HOME> kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. BOON@HOME> zal je verzoek in behandeling nemen en je, binnen een week na ontvangst hierover informeren 

5.2     Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact opnemen met de ledenadministratie.

5.3     Indien je klachten hebt over de wijze waarop BOON@HOME> je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de functionaris gegevensbescherming.

5.4     Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacybeleid kunnen worden gericht aan onze ledenadministratie [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]

6. Wijzigingen

Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig het Privacybeleid te bekijken. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Tielensteenweg 11, 2460 Lichtaart.

Tel. 0032 496934958

E-mail. willems223@hotmail.com

Openingsuren:

Woensdag t.e.m. vrijdag van 10 -17 uur

Zaterdag van 10-16 uur

Of na telefonische afspraak.